Coach Caroline

Kosten

Hoeveel afspraken er nodig zijn, hangt af van de complexiteit van je situatie, maar ook van je eigen inzet. Zo scheelt het als je je gegevens paraat hebt. Welke gegevens je klaar moet leggen, krijg je van tevoren van mij te horen. Het inzichtelijk maken van je budget en het opstellen van een nieuwe begroting kunnen in de eerste afspraak klaar zijn. Zelfs een enkele afspraak kan daarom enorm veel opleveren.

De kosten voor het inventarisatiegesprek, welke maximaal 2 uur in beslag neemt, en het maken van een korte rapportage waarin de gemaakte afspraken en tips voor verbeteringen staan, zijn € 100,= exclusief BTW. R
eis- of parkeerkosten breng ik niet apart in rekening (behalve als je adres buiten mijn gebruikelijke regio valt). Je krijgt en betaalt die factuur vóóraf, zodat ik weet dat ik niet voor niks bij je aan de deur sta.

Is er behoefte aan meer begeleiding, zeker als er schulden zijn, en zijn er meer afspraken nodig, dan overleggen we dit natuurlijk samen. In principe hanteer ik een standaard uurloon van € 40,= exclusief BTW. Je hoort steeds van tevoren wat iets gaat kosten, zodat je kunt bepalen of je er wel of niet mee verder wilt gaan. Altijd is hierover overleg.

Als je al moeilijk rondkomt, is het lastig ook nog te moeten betalen voor hulp van een budgetcoach, al weet je dat het op termijn veel geld kan opleveren. Want wat ben je niet kwijt aan aanmaningen, incassokosten, deurwaarders? Of rente op leningen? Lukt het je niet zelf, dan kan het zijn dat je werkgever het wil betalen. Maak het bespreekbaar, en laat me een offerte maken die je aan je leidinggevende kunt laten zien. Sommigen hebben dit met succes bij hun werkgever geprobeerd.

Moet je het toch zelf betalen, probeer je dan te laten sponsoren. Wellicht heb je vrienden of familie die weten van je betalingsproblemen, bij wie je nu soms al moet aankloppen om geld te lenen. Het is mogelijk dat zij jou graag wat meer structureel willen helpen, en je (gedeeltelijk) een budgetcoachtraject cadeau willen doen. Dat is pas een praktisch cadeau!