Coach Caroline

ZZP'ers

Ik kom nogal eens bij ZZP-ers die goed zijn in hun vak maar hun persoonlijke financiën helaas niet op orde hebben. Wellicht is er voor de zakelijke boekhouding wel een boekhouder, maar lopen privé en zakelijke uitgaven zo door elkaar dat er helemaal geen zicht meer is op het besteedbare gezinsbudget.

Heb jij dat ook? De kans dat daarmee je bedrijf in gevaar komt is groot. Want ongemerkt gaan je reserves op, terwijl je die als ZZP-er juist heel hard nodig hebt, voor het geval een opdrachtgever afvalt, of als je tijdelijk niet kunt werken, of als je voor onverwachte uitgaven komt te staan. Voor je het weet heb je schulden, die je veel geld kosten. Incasso, deurwaarder, rechtbank, je kent het wel. Voorkom dat!

Laat een budgetcoach helpen overzicht te creëren, zodat je weer weet wat je hebt, en je ook voor je privé uitgaven een budgetplan kunt maken. Want dit doet je boekhouder niet voor je. De kosten voor een budgetcoachingstraject wegen dik op tegen de kosten die je krijgt als je in de schulden komt.